Her har vi samlet en oversigt over nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring Sonos. Det er ikke ment som decideret support eller fejlfinding. Er du på udkig efter det, så kontakt Sonos direkte eller den forhandler, hvor du har købt dit Sonos-udstyr.

Kan Sonos afspille surround sound?

Hvis du har en af Sonos’ enheder til TV (Playbar, Playbase eller Beam) kan du koble dem samme med eksempelvis et sæt Sonos One SL og afspilles ægte 5-kanals surround sound.

Hvor kan man købe Sonos?

I Danmark er der flere forskellige forhandlere af Sonos’ produkter. Eksempelvis Hi-Fi Klubben og Elgiganten. Man kan også handle på Sonos’ egen hjemmeside.

Jeg anbefaler Hi-Fi Klubben, da de ved hvad de har med at gøre og altid yder god service. Samtidig har de prismatch, så det fås ikke billigere andre steder. De har i øjeblikket omkring 100 butikker fordelt over hele landet. Du kan også handle i deres netbutik.

Sonosguide har indgået en aftale med Hi-Fi Klubben, så de støtter os, hver gang vi henviser en kunde. Teknisk set er der derfor tale om et reklamelink: Sonos hos Hi-Fi Klubben.

Hvor meget strøm bruger Sonos?

Sonos bruger mere strøm i standby en traditionelle enheder. Det skyldes, at Sonos hele tiden skal oprette et netværksforbindelse. Standby-forbruget ligger omkring 2,5-5 watt alt efter hvilken enhed, der er tale om.

Hvilke musikformater kan jeg afspille?

Sonos kan afspille de fleste almindelige digitale lydformater.

Op til 320 kbps: MP3, MP4, M4A, WMA (komprimeret), AAC, HE-AAC og Ogg.

Op til 1.536 kbps: ALAC, Flac, WAV og AIFF.

Hvor stort et musikbibliotek kan Sonos indeksere?

Sonos kan håndtere et musikbibliotek på op til 65.000 numre. De kan lagres på op til 16 tilsluttede enheder.

Virker Sonos med Mac

Sonos virker med både Mac og Windows – og iOS og Android.

Retur til oversigten over artikler.