Man kan måske få det indtryk, at det med Sonos er teknikken der skal være i centrum. Intet kunne dog være mere forkert. Sonos overlegne tekniske design og brugervenlige betjening tjener kun et formål: At sætte musikken i centrum. Det er musikken der handler om – og sådan vil det altid være. For jo nemmere det er at betjene sit anlæg, desto mere kan man nyde musikken.

I denne artikel skal det handle om de forskellige muligheder du har for at få musik på dit Sonos-anlæg.

Mange muligheder for at høre musik

Mulighederne for at spille musik via Sonos er utallige. Det kan foregå på den gammeldags måde med fysiske CD-skivereller LP, eller man kan vælge at høre netradio. Det kan også afspille musik fra sit musikbibliotek, som man har liggende på computeren eller en NAS. Sidst men ikke mindst kan vælge at abonnere på en musiktjeneste, så man kan høre lige præcis den musik man vil, når man vil.

Det bedste ved det hele er næsten, at skiftet mellem de forskellige måder at høre musik på sker fuldstændigt gnidningsløst. Det hele klares via controlleren på telefonen og man behøver derfor ikke bekymre sig om ret meget andet end at nyde musikken.

Herunder finder du uddybende artikler om de forskellige måder at få musik på via Sonos.

Musiktjenester på Sonos

Det smarteste er at abonnere på en musiktjeneste, da man derved får nem adgang til millioner af musiknumre i sit Sonos-system. Der er flere at vælge imellem. Her er en gennemgang af nogle af de mest poulære.

Andre muligheder for Musik på Sonos

Hvis ikke du vil abonnere på en musiktjeneste, så