Man kan måske få det indtryk, at det med Sonos er teknikken der skal være i centrum. Intet kunne dog være mere forkert. Sonos overlegne tekniske design og brugervenlige betjening tjener kun et formål: At sætte musikken i centrum. Det er musikken der handler om – og sådan vil det altid være. Fore jo nemmere det er at betjene sit anlæg, desto mere kan man nyde musikken.

I denne artikel skal det handle om de forskellige muligheder du har for at få musik på dit Sonos-anlæg.

Mange muligheder for at høre musik

Mulighederne for at spille musik via Sonos er utallige. Det kan foregå på den “gammeldags” måde med fysiske CD-skiver, eller man kan vælge at høre netradio. Det kan også være via et digitalt musikbibliotek, som man har liggende på sin computer. Man kan også vælge at betale for få adgang til verdens største musiksamlinger, så man kan høre lige præcis den musik man vil, når man vil. Det sker ved at abonnere på en af de mange musiktjenester. Fordi musiktjenesterne er integreret i Sonos, opleves det som om, musikken ligger på ens egen computer.

Det bedste ved det hele er næsten, at skiftet mellem de forskellige måder at høre musik på sker fuldstændigt gnidningsløst. Det hele klares via controlleren og man behøver derfor ikke bekymre sig om ret meget andet end at nyde musikken.

Herunder finder du uddybende artikler om de forskellige måder at få musik på via Sonos.

Musiktjenester på Sonos

Ved at abonnere på en musiktjeneste der integrerer med Sonos, får du adgang til millioner af numre i dit Sonos-system. Der findes flere at vælge imellem. Her er en gennemgang af de mest poulære.

Andre muligheder for Musik på Sonos