I modsætning til de mere kendte streamningtjenester som Apple Music og Tidal der satser på almindelige albumudgivelser, er Wolfgang’s Music (tidligere Concert Vault) helliget livemusik eller koncertoptagelser. Det er verdens største samling af livemusik. Og det bedste af det hele er, at man kan få direkte adgang til det hele fra sit Sonos-anlæg.

Lige som de andre streamingtjenester, lejer man sig adgang til musikken. I det øjeblik man opsiger sit abonnement, er det slut. Prisen er $39 om året. At prisen er i dollars skal du ikke tage sig af, tjenbesten fungerer nemlig fint i Danmark.

Kvaliteten er udmærket, men du skal være opmærksom på, at selve optagelserne af de forskellige koncerter kan svinge noget i kvalitet, alt efter hvilket udstyr der er brugt og optagelsesomstændighederne i øvrigt. Det er dog en del af charmen, så det skal ikke holde en tilbage.

Wolfgang’s Music hed tidligere Concert Vault og før det igen Wolfgang’s Vault.

Billig adgang til sjældne ting

Som skrevet kræver Wolfgang’s Music på Sonos, at du opretter et abonnement. Oprettelsen klares på www.wolfgangs.com/music/. Derefter skal du indtaste oplysningerne i Sonos-controlleren.

Wolfgang’s Music er ikke den eneste mulighed for musik på Sonos, se oversigten for yderligere musiktjenester: Musik på Sonos