Udgiver

Sonosguide.dk udbydes af:

Wolsing Media
Under Himlen 8
4500 Nykøbing Sj.

CVR: 31531748

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Sonosguide.dk indsamler og bruger dine personlige oplysninger som beskrevet i disse retningslinjer. Det er altid de senest tilgængelige vilkår, der gælder.

Når du bruger Sonosguide.dk accepterer du nedenstående datapolitik.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Sonosguide.dk sætter ved hvert besøg en enkelt cookie med det formål at kunne tælle antallet af besøgende. Den udløber automatisk efter 30 minutter. Der lagres ikke personlige oplysninger, og denne cookie bruges ikke til andre formål end simpel trafiktælling.

Personlige oplysninger

Wolsing Media registrerer, indsamler og behandler ikke personoplysninger af nogen art når du besøger Sonosguide.dk.

Indlejret indhold og links

Artikler på Sonosguide.dk kan indeholde indlejret indhold fra tredjepart (men gør det normalt ikke). Det kunne være YouTube-videoer eller andet. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig teknisk på samme måde, som hvis du have besøgt det pågældende websted.

Disse tjenester overvåger måske selv din interaktion med det indlejrede indhold, bruger cookies etc. Specielt hvis du har en konto hos pågældende. Det samme kan være tilfældet, når du klikker på et link på Sonosguide.dk. Her kan den hjemmeside som linket henviser til vælge at lægge en cookie og registrerer IP-adresse etc.

Her henvises til de pågældende tjenesters datapolitik.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Sonosguide.dk har om dig. Hvis de personoplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du til enhver tid ændre dem. Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

Da vi slet ikke indsamler personoplysninger på Sonosguide.dk er det dog meget nemt: Vi har ikke registeret nogle personoplysninger om hverken dig eller nogen andre.