Sonos Amp er en effektforstærker med en effekt på 2 x 125 Watt. I modsætning til Sonos’ alt-i-et-enheder kræver denne altså tilslutning af almindelige passive højttalere. Det betyder også, at du kan bruge den sammen med højtalere i Hi-Fi-kvalitet – eller de højtalere du allerede bruger med dit gamle anlæg. Du bestemmer helt selv. Sonos Amp giver altså mere alsidighed en Sonos’ alt-i-et-enheder.

Sonos Amp fungerer sammen med ens andre Sonos-enheder og kan nemt styres via en app. De mest brugte funktioner, som lydstyrke, play/pause etc., kan betjenes fra knapperne på forsiden af Amp.

Med Sonos Amp, kan du afspille musik fra forskelige musiktjenester som Apple Music, Tidal etc. eller hvor du nu har abonnement. Du kan også afspille musik fra en netværsharddisk eller din computer.

Også perfekt sammen med et TV

Sonos Amp har HDMI-tilslutning, så du kan bruge den sammen med dit TV og få ordentlig lyd fra ordentlige højttalere, når du ser film. Når først du har sat det op, tænder og slukker Amp’en automatisk sammen med TV’et. Det sker via det såkaldte HDMI Audio Return Channel og HDMI-CEC. Lækkert.

God lyd

Den store fordel ved Sonos Amp, sammenlignet med de små alt-i-et-enheder, er at den leverer ordentlig lyd med ordentlige højttalere. Som i et traditionelt stereoanlæg – bare med moderne muligheder for musikstreaming. Det gør Sonos Amp til det oplagte valg, for dem der går op i lyd og ønsker god kvalitet. Går du endnu mere op i god lyd, skal du vælge Sonos Port, hvor du også kan bruge en forstærker efter eget valg.

For langt de fleste vil Amp dog være det oplagte valg, da løsningen er mere enkel end med Port, som altså kræver en ekstern forstærker. 

Sonos Amp er er efterfølger til Connect:Amp, som Sonos tidligere solgte. Den nye model har højere udgangseffekt, flere kræfter, og flere tilslutningsuligheder. I det hele tage er den mere moderne. For de professionelle har den mulighed for rack-montering (to side om side) og for at blive stakket.

Sonos Amp fås i sort finish.

Kan købes hos Wi-Fi Klubben (link).

Specifikationer og pris

  • Trådløs stereoforstærker (Klasse D)
  • Udgangseffekt: 125 watt watt i 8 ohm
  • Linjeindgange : L/R RCA (analog), HDMI m/ARC
  • Udgange: Subwoofer-out
  • Ethernet-tilslutning: 2-port switch, 10/100Mbps
  • Farve : Sort
  • Mål: 21,7 x 6,4 x 21,7 cm (BxHxD)
  • Vægt : 2,1 kg
  • Vejl. pris: 5.199 kr (link til køb)

Vi indgået en aftale med Hi-Fi Klubben om at de støtter driften af Sonosguide økonomisk, hvis du bestiller via linket ovenfor. Rent juridisk, er der derfor tale om et reklame-link. Hi-Fi Klubben har ikke haft indflydelse på indholdet af artiklen.