Sonos Beam er Sonos’ mindste soundbar, altså en højttaler beregnet til at blive brugt sammen med dit TV for at få bedre lyd. Den oplagte funktion er altså at give god lyd til dit TV. Derudover kan Sonos Beam fungerer som alle andre Sonos-afspillere, det vil sige afspille musik fra streamingtjenester, din computer eller netværksharddisk.

Sonos Beam er kompakt, kun 65 cm, og passer derfor særligt til mindre TV. Lyden fejler dog ikke noget, men er overraskende fyldig enhedens mål taget i betragtning. Tilslutningen og installeringen er nem, da der kun skal bruges to ledninger. Netstikket, så den kan få strøm, og et HDMI-kabel tildigt TV. Derudover kan du tilslutte internetkabel, hvis du da ikke bare bruger Wi-Fi.

En nem enhed der kan det hele

Beam er altså en enhed der kan det hele uden at det bliver besværligt. Den er skåret ind til benet, på den gode måde, så det kan det man har behov for – og intet andet. Det vil sige lever go lyd til dit TV uanset om du ser film, gamer eller bare gerne vil kunne høre hvad de siger hos DR.

Vil du have endnu bedre lyd kan du opgradere Sonos Beam med en Sonos Sub. Det giver en bedre bas, der er dybere og kraftigere. Du kan også parre den med to Sonos One SL for at få surroundsound.

Sonos Beam egner sig især til mindre rum. Har du brug for mere lyd skal du måske over Sonos Playbar eller Playbase, der har flere højttalere, så de producerer højere lyd med mere bredde og bas, og generelt er bedre til at fylde større rum med god lyd.

Sonos Beam fås i sort eller hvid finish.

Kan købes hos Wi-Fi Klubben (link).

Specifikationer og pris

  • Forstærker: 5 digitale klasse D-forstærkere
  • Højttalere: 5 styk (4 woofere + 1 tweeter)
  • Ind/udgange: HDMI
  • Ethernet-tilslutning: 10/100Mbps
  • Farve : Sort eller hvid
  • Mål: 65,1 x 6,9 x 10,0 cm (BxHx)
  • Vægt : 2,8 kg
  • Vejl. pris: 3.399 kr (link til køb)

Vi indgået en aftale med Hi-Fi Klubben om at de støtter driften af Sonosguide økonomisk, hvis du bestiller via linket ovenfor. Rent juridisk, er der derfor tale om et reklame-link. Hi-Fi Klubben har ikke haft indflydelse på indholdet af artiklen.