Sonos In-Ceiling er en højttaler beregnet til indbygning i loftet. Med Sonos In-Ceiling behøver du altså ikke bekymre dig om at din højttaler fylder i rummet. Den er helt skjult, og det fede er at den lyder fremragende. Ægte Hi-Fi-lyd der nemt overgår mange traditionelle kompakthøjtalere.

Sonos In-Ceiling er en helt almindelig passiv højttaler – og altså ikke en alt-i-et-enhed. Derfor kræver In-Ceiling også at man tilslutter en forstærker for at kunne spille musik. I dette tilfælde vil Sonos’ egen forstærker, Sonos Amp, være det perfekte valg. Forbindelsen sker via et almindeligt højttalerkabel. Så på den vis er en Sonos Amp og et sæt Sonos In-Ceiling som ethvert andet godt gammeldags musikanlæg. Her får man bare de moderne Sonos-funktioner samt altså højttalere der kan gemmes væk inde i væggen. Usynlig Hi-Fi-lyd, kunne man kalde det.

Sonos laver en tilsvarende højttaler til indbygning i væggen, Sonos In-Wall.

Sonos In-Ceiling fås i hvid finish. Frontgrillen kan, efter behov, sprøjtemales i andre farver.

Kan købes hos Hi-Fi Klubben (link).

Specifikationer og pris

  • Højttalenheder: 1″ diskant + 6,5″ bas/mellemtone
  • Vægbeslag inkluderet
  • Mål: 28,0 x 12,2 cm (BxD)
  • Vægt: 2 kg
  • Farve: Hvid (kan males)
  • Vejl pris: 2.599 kroner/stk (link til køb)

Vi indgået en aftale med Hi-Fi Klubben om at de støtter driften af Sonosguide økonomisk, hvis du bestiller via linket ovenfor. Rent juridisk, er der derfor tale om et reklame-link. Hi-Fi Klubben har ikke haft indflydelse på indholdet af artiklen.