Som de andre enheder i Sonos’ system, er Play:5 en enhed, der streamer musik fra en computer, fra nettet eller fra en netværksharddisk. Play:5 har indbygget forstærker og højttalere. Det er altså en rigtig alt-i-et enhed. Play:5er dog noget større, bedre og dyrere end Sonos One og Sonos Move.

Ideel som startenhed

Da Play:5 er en alt-i-et enhed er den ideel som startenhed eller hvis man vil udbygge sit eksisterende Sonos-system med musik i for eksempel køkken eller arbejdsværelse eller andre steder, hvor man bare skal have nem adgang til sin musik. Kombinerer man den med en Sonos Boost, bliver den endnu mere alsidig, da man så slipper for kablingen. Dermed kan Play:5 tages med over alt i huset – eller endda ud i haven, så længe der bare er et almindeligt netstik til strøm.

To styk giver bedre stereobillede

Har man behov for endnu mere, kan to styk Play:5 konfigureres i en venstre/højre-opsætning. Det vil sige, at den ene spiller højre kanal og den anden vestre kanal. På denne måde får man et trådløst stereoanlæg, som uden problemer kan spille em almindelig stue op til dans. Specielt hvis du kombinerer den med en Sonos Sub. Play:5 har også en line-in-indgang, så man kan få den til at afspille lyden fra for eksempel et TV eller en CD-afspiller.

Play:5 kan kalibreres via Sonos Trueplay-funktion, så den kommer til at lyde bedre, hvilket kan anbefales: Sådan bruger du Trueplay til at få Sonos til at lyde bedre

Play:5 har tidligere (indtil november 2015) været solgt i en anden udgave, der så lidt anderledes ud, og havde nogle andre specifikationer.

Sonos Play:5 kan købes hos Hi-Fi Klubben (link).

Specifikationer og pris

  • 6 indbyggede digitale Klasse-D forstærkere
  • Højttalere: 3 x diskant, 3 x bas/mellemtone
  • Tilslutninger: Analog line-in (stereo-minijack)
  • Ethernet-tilslutning, 10/100Mbps
  • Strømforsyning og netværkskabel medfølger
  • Mål: 36,4 x 20,3 x 15,4 cm (BxHxD)
  • Vægt: 6,4 kg
  • Farve: Hvid eller sort
  • Vejl. pris: 4.349 kroner (link til køb)

Vi indgået en aftale med Hi-Fi Klubben om at de støtter driften af Sonosguide økonomisk, hvis du bestiller via linket ovenfor. Rent juridisk, er der derfor tale om et reklame-link. Hi-Fi Klubben har ikke haft indflydelse på indholdet af artiklen.