Sonos Playbar er en såkaldt soundbar. Det villige en aktiv højttaler beregnet til at afspille lyd fra et TV. Playbar leverer således lyden til hjemmebioen, men kan lige som de andre enheder i Sonos’ system også bruges til at streame musik til.

Sonos Playbar er en aflang enhed, som man kan hænge op på vægen under sit TV eller stille på TV-bordet. Den er super eksklusivt udført i aluminium og sort finish – og lyden er af samme høje kvalitet som designet. Man vil med garanti få en betydelig forbedring af den ofte dåseagtige lyd, der kommer ud af højttalerne på et normalt TV.

I bedste Sonos-stil er opsætningen super let. Sonos Playbar skal bare tilsluttes TV’ets digitale lydudgang, og så vil kvalitetslyden vælte ude i stuen. Du skal ikke være bange for at få endnu en fjernbetjening til samlingen, for lydstyrken på Playbar kan reguleres med TV’ets normale fjernbetjening. Playbar er endda så snedigt konstrueret, at det kan videresende TV’ets infrarøde fjernbetjeningssignal, hvis Playbar skygger for TV’ets egen modtager. Der viser meget godt, hvor meget Sonos har tænkt over tingene. Sonos Playbar er ikke bare en tilfældig højttaler, men dedikeret til at sikre den bedst mulige sammenspil med TV-brug.

Sonos Playbar er alsidig – men der er alternativer

Det er vigtigt at pointere, at Sonos Playbar spiller 100% sammen med resten af Sonos’ system. Man kan streame musik og kontrollere tingene med sin smartphone på samme vis, som man kan med alle Sonos’ andre enheder. Så nok er Playbar målrettet TV-brug men det udelukker ikke at man kan bruge den til ren dyrket musikspilning.

Hænger dit TV ikke på vægen, så tjek Sonos Playbase, der er lavet specielt til TV’er der står på et møbel. Har du et mindre TV, eller et minde rum det står i, kan Sonos Beam også være relevant at kigge på. Det er en mindre og billigere soundbar.

Udvid med et sæt Sonos One SL og du har ægte 5-kanals surround sound

Et af kendetegnede ved Sonos er deres modulopbygning, hvor man nemt kan starte i det små og udvide efterhånden. Kombinerer du således Sonos Play med eksempelvis et sæt Sonos One SL og eventuelt en Sonos Sub, så har du et ægte 5-kanals surround-system.

Læs eventuelt også vores anmeldelse af SONOS PLAYBAR.

SonosPlaybar kan købes hos Hi-Fi Klubben (link).

Specifikationer og pris

  • Fem digitale forstærkere (klasse D)
  • Højttalere: 6 x bas/mellemtone, 3 x diskant
  • Udgangseffekt: ukendt
  • Ethernet-tilslutning: 2 porte, 10/100Mbps
  • Tilslutninger: Digital audio-ind (optisk)
  • Mål: 90,0 x 8,5 x 14,0 cm (BxHxD)
  • Vægt: 5,4 kg
  • Farve: Sort
  • Vejl. pris: 5.999 kr (link til køb)

Vi indgået en aftale med Hi-Fi Klubben om at de støtter driften af Sonosguide økonomisk, hvis du bestiller via linket ovenfor. Rent juridisk, er der derfor tale om et reklame-link. Hi-Fi Klubben har ikke haft indflydelse på indholdet af artiklen.