Sonos Port er en enhed, der giver Sonos-funktionalitet til dit eksisterende stereoanlæg. Du får nøjagtigt de samme muligheder med en Sonos Port koblet til dit eget anlæg, som med enhver anden Sonos-afspiller.

Det vil sige mulighed for at streame musik fra de tjenester du abonnerer på som Apple Music, Tidal, YouSee Musik etc. Der er mulighed for at styre det hele via Sonos-appen på din smartphone eller computer. Sonos Port understøtter Apples AirPlay 2, så du kan streame musik direkte fa din iPhone, hvis du har lyst.

Omvendt får du også mulighed for at få musik fra kilderne tilsluttet dit anlæg ud i resten af Sonos-systemet. Det vil eksempelvis sige, at du med en Sonos Port kan afspille musik fra CD-afspilleren eller pladespilleren tilsluttet anlægget i stuen via dine Sonos-enhederne i garagen eller på terrassen.

Brug det udstyr, du vil

En anden smart ting ved Sonos Port er, at du har fuld frihed til at bruge det udstyr du vil. Du kan være forstærker og højttalere fra øverste hylde, hvis du vil, samtidig med at du får de moderne Sonos-fordele. Eller du kan bruge dit morfars gamle anlæg fra 1960’erne. Du vælger helt selv. Sonos Port er en meget fleksibel løsning, hvor du selv bestemmer.

Til gengæld kan Sonos Port ikke stå alene. Du skal have både forstærker og højttalere koblet til for at kunne høre musik. Skal det være lidt nemmere, skal du i stedet vælge Sonos Amp. Den er i princippet magen til Port, men her er der indbygget 2 x 125 W forstærker, så du bare selv skal tilslutte højttalere.

En fin detalje ved Sonos Port er, at den har en indbygget 12V-trigger. Hvis dit nuværende anlæg også understøtter dette, vil det automatisk bliver tændt, når du vælger en sang i appen. Tilsvarende slukket anlægget også automatisk sammen med Port. Nemmere bliver det ikke.

Sonos Port fås i sort finish.

Kan købes hos Hi-Fi Klubben (link).

Specifikationer og pris

  • Tilslutninger: digital audio-ud (coaxial), analog line-in/ud (RCA)
  • Ethernet-tilslutning: 2-port switch, 10/100Mbps
  • Strømforbrug i stand-by: 5 watt
  • Mål: 13,8 x 4,1 x 13,8 cm (BxHxD)
  • Vægt: 0,5 kg
  • Farve: Sort
  • Vejl. pris: 3.399 kr (link til køb)

Vi indgået en aftale med Hi-Fi Klubben om at de støtter driften af Sonosguide økonomisk, hvis du bestiller via linket ovenfor. Rent juridisk, er der derfor tale om et reklame-link. Hi-Fi Klubben har ikke haft indflydelse på indholdet af artiklen.