Sonos har lanceret en ny controller-app til både iOS og Android. Appen byder på et tiltrængt redesign af brugergrænsefladen.

Blandt nyhederne er en tiltrængt universel søgefunktion, så man nu kan søge på tværs af alle musiktjenester ét sted, hvor man førhen første valgte hvor man ville søge, og dernæst hvad man ville søge efter, kan man i den nye apps søge på tværs at alt ens indhold – både ens lokale musikbibliotek samt alle ens musiktjenester. Playlister kan laves efter samme princip, hvor man blander på tværs tjenester og lokal musik.

Det er også blevet lettere at vælge musik fra “Nu spiller”-skærmen. Ved at trykke på info-knappen, kan man gemme sine playlister, slå random til og fra, cross-fade og sætte en alarm.

Den nye controller har været i betatest siden marts, og her på Sonosguide.dk har vi været blandt testeerne af iOS-udgaven. Derfor kan vi også roligt sige, at der er noget at glæde sig til.

I øjeblikket er der 38 musiktjenester at vælge imellem i Sonos. Det er Ikke alle der er mulighed for at bruge i Danmark, men også her vokser antallet. Se vores oversigt her: Musik på Sonos