Sonos lancerer en ny højttalere med Siri-understøttelse og AirPlay 2. Højttaleren hedder Beam og en en lille kompakt soundbar.

Beam er en del af Sonos’ lydsystem til hjemmet og den kan selvfølgelig kobles sammen med alle de andre Sonos-produkter og indgå i et eksisterende set-up. Sonos Beam kan kombineres med eksempelvis to Sonos One til surround sound eller med en SUB for at opnå en bedre bas. Sonos Beam kan styres via stemmen, Sonos-appen eller musiktjenester som Spotify, Audible, Pandora og Tidal.

Sonos Beam er ifølge Sonos udviklet og finjusteret af et hold af de allerbedste akustiskingeniører i samarbejdede med lydeksperter fra film, musik og TV. Resultatet skulle være en højttaler som skaber en uovertruffen lytteoplevelse.

Sonos Beam har en længde på 65 cm og fylder ikke meget i et tv-setup. Mikrofoner giver avanceret støjreduktion og gør at højttaleren kan opfange kommandoer fra hele rummet selv med baggrundsstøj og musik.

Sonos Beam har tre udgange: En til strøm, en til ethernet og en HDMI-ARC, der bruges til at forbinde Sonos Beam med TV’ets HDMI-ARC-udgang. Sonos Beam fås i mat sort og mat hvid.

Sonos Beam er tilgængelig den 17. juli til en pris på 3.399 kroner og kan allerede fra i dag forudbestilles på www.sonos.com.