Som rygterne sagde de ville, har Sonos lanceret en ny enhed som de kalder SONOS PLAYBAR. Playbar skal bruges sammen med et TV, og er dermed Sonos’ første indtog på hjemmebiografmarkedet. Playbar kan selvfølgelig også afspille musik, som Sonos’ andre afspillere.

Ideen er at man placerer Playbar på væggen under sit TV eller på et TV-bord, og lader Playbaren erstatte TV’ets egen lyd, der ofte lader en del tilbage at ønske rent kvalitetsmæssigt. Der er givetvis mange der allerede bruger Sonos sammen med et TV eller en projektor, men med Playbar får man altså en enhed dedikeret til formålet. Kombinerer man Playbar med et sæt PLAY:3-højttalere og en SUB, får man et komplet surround sound-anlæg, lover Sonos.

Playbar har 9 aktive højttalere, der ifølge Sonos selv giver et bredt lydbillede. Bedømt ud fra pressematerialet er Playbar et super lækkert og eksklusivt produkt, der nok skal levere varen. Men det skal selvfølgelig ikke stå til troende. Her på Sonosguide vil vi teste Playbar så snart vi kan få fat i et eksemplar, så vi kan finde ud af om den lever op til de høje forventninger.

Playbar kan købes fra 5. marts til en pris på 5.199 kr.